logo

Pogodnosti za vas

abt.png

Rešenja za svetske lidere dostupna su i Vama

  • Internacionalna kompetencija u razvoju sofisticiranih Web aplikacije, za globalna vertikalna tržišta. Imamo korisnike iz više od 100 zemalja širom sveta, što je jedinstveno na našim prostorima.
  • Bogato iskustvo u elektronskom poslovanju, Internet marketingu i prodaji, potpuno spremno da bude u funkciji Vašeg poslovanja.
  • Vrhunska usluga, posvećenost Vama kao kupcu i visok, međunarodno certifikovan kvalitet u informacionim tehnologijama (IT) i Internet projektima.
  • Napredni modeli edukacije, inoviranja stručnih znanja i zajedničkog razvoja aplikacija, koji Vam pružaju šansu za brzi napredak u IT i Internet poslovanju.
  • Fleksibilni modeli rada i vođenja projekata, koji se u potpunosti prilagođavaju Vašim potrebama.
  • Pravi odnos cena/korist (cost/benefit) za specijalizovan softver i Web rešenja po Vašoj narudžbini.
Pogledajte našu listu referenci, primeri realizovanih projekata ili saznajte više o našim Web aplikacijama, i programima obuke i prenosa znanja. Ili, jednostavno javite se da porazgovaramo.
Utisci kupaca

Svi moji zahtevi su bili shvaćeni vrlo ozbiljno, i zatim detaljno razmotreni i implementirani.

Nastavite sa unapređenjima. Radite odličan posao.

M.J.L. Ostergaard
Haldor Topsoe, Danska

Reference

Neka znanje svetskih lidera radi za Vas Vi znate da danas u našoj zemlji bez problema možete pronaći zastupnike najvećih svetskih kompanija, koji će Vam prodati njihove proizvode i rešenja. Ali mi Vam nudimo nešto sasvim drukčije…

Vodeće svetske kompanije, kao što su Ford, Hyundai, SKF, Valbruna, ESAB, Boeing, Algoma, Technion, KSA, BHP, ThyssenKrupp, Shell, ChevronTexaco, Stanford University i druge,spadaju u naše kupce.

Biće nam zadovoljstvo da i Vama ponudimo vrhunska rešenja, kvalitet i kompetenciju, koji su ove korporacije opredili za nas. I da iskustva i znanja stečena u saradnji sa svetskim liderima prenesemo i Vama, u zajedničkom radu.